KERSTPAKKETTEN

God's liefde tonen op een praktische manier.

Juist in de tijd van Kerst voelen mensen zich vaak eenzaam. Vooral als je op een schip moet zitten heel ver weg van je gezin en zonder mogelijkheid samen met hen het feest te vieren. Sommige zeelieden varen al meer dan 15 jaren zonder één keer voor Kerst thuis geweest te zijn. Gevoelens van hopeloosheid en wanhoop zijn voor zeelieden gewoon. Voor ons is het onvoorstelbaar om met Kerst niet bij onze familie te kunnen zijn. En toch zijn deze mensen voor ons dagelijks leven zo belangrijk want rond 90% van alle goederen die wij gebruiken komen op schepen naar ons toe.

Elk jaar delen wij kerstpakketten uit aan de zeelieden. Als u mee wilt doen aan dit mooie werk zijn er twee mogelijkheden om deze “kerstactie” te ondersteunen:
U kunt geld overmaken op de rekening van de stichting
Seamen's Christian Friend Society Rotterdam op
IBAN NL11 RABO0114992096 met de opmerking “Kerstactie.”
Van uw giften gaan wij dan kerstpakketten maken.
U kunt ook een compleet pakket zelf samenstellen en aan ons geven met de volgende items:
– een gebreide muts en handschoenen
– snoepjes, Snickers of Mars, chocola, noten – iets lekkers
– deodorant (voor mannen)
– shampoo en douchegel
– tandpasta en tandenborstel
Pak de spullen in een mooi ingepakte en goed dichtgeplakte schoenendoos met een kerstkaart voor de zeeman in het Engels. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de pakketten op de juiste plaats komen.

Wij delen de pakketten in de vier weken voor Kerst uit. Als u samen met ons een dag naar de schepen wilt gaan om ons te helpen met het uitdelen, neem dan met ons contact op.

Kvk-nummer: 24489003

SCFS Rotterdam

Dwarsweg 40b
3181 HG Rozenburg

0622393023

Stuur een bericht via WhatsApp.

+31 6 16077868

© 2021 SCFS Rotterdam