ONS TEAM

Dit zijn onze getrouwe medewerkers in de havens van Rotterdam.

FULL-TIME

Mobirise

Felix Henrichs

Havenevangelist

Ik ben afkomstig uit Duitsland en getrouwd met Kerstin en vader van drie kinderen – Jakob, Emilie en Hannah. Sinds april 2010 ben ik de leider van het werk van de SCFS in Rotterdam. Ik geniet ervan om zeelieden in woord en daad te mogen dienen en te mogen zien wat God in hun leven doet.

Mobirise

René Reifel

Havenevangelist

Ik kom ook uit Duitsland. Sinds herfst 2015 ondersteun ik het werk van de SCFS in de havens van Rotterdam als tweede full-time havenevangelist. Het is leuk om te zien hoe blij de zeelieden zijn als ze weten, dat er iemand is die voor hen zorgt. Sinds augustus 2016 word ik ondersteund door mijn vrouw Anna-Maria.

VRIJWILLIGERS

Mobirise

Wout de Vries

Scheepsbezoeker

Er is altijd wel iemand die op een bepaald moment hulp nodig heeft. Soms ben je 't zelf, soms is het iemand anders. Als "VUT"-ter kan ik me geen fijnere manier bedenken waarop ik mijn tijd kan besteden, dan het omgaan met een zeevarende. Het is zo goed te mogen ervaren dat alleen maar luisteren naar en meeleven met een persoon, een verandering te 
weeg kan brengen in iemands leven.

Mobirise

Johan Egas

Scheepsbezoeker

Door mijn werk als zeevarende en het verlangen om het evangelie te verspreiden is het werken als vrijwilliger bij SCFS een mooie manier om mijn ervaring in het ‘boord leven’ te combineren met het getuigen van de hoop die in ons is. Bij SCFS staat de zuivere verkondiging van het Woord - de bewogenheid met mensenzielen - voorop. Het is prachtig om aan mensen uit zoveel verschillende landen en culturen te mogen vertellen van de reddende kracht van Jezus Christus.

Mobirise

Peter de Looze

Scheepsbezoeker

Tijdens mijn werk in de scheepsbouw kom ik regelmatig in contact met zeelieden. Zo ook bij de bezoeken die ik breng aan boord van de schepen in Rotterdam. Ik vind het fijn om op deze manier de zeelieden te ondersteunen in Woord en Daad. Als we zien op de hoeveelheid schepen die er dagelijks in 'onze' haven binnenkomen, is er genoeg werk te verrichten.

Mobirise

Jaap de Gans

Coördinator Kerstactie

Ik ben getrouwd met Corrie en woonachtig in Sommelsdijk. Als christen heeft evangelisatie altijd mijn hart gehad. De opdracht van de Here Jezus om de wereld in te gaan, om Zijn Boodschap uit te dragen, is me op het lijf geschreven. Het bijzondere van het werk van SCFS is, dat de wereld naar ons toe komt, d.m.v. de vele zeeschepen die dagelijks de Rotterdamse haven binnen varen. Het is voor mij een enorm voorrecht om als vrijwilliger bij dit werk onder zeelieden betrokken te zijn.

Kvk-nummer: 24489003

SCFS Rotterdam

Dwarsweg 40b
3181 HG Rozenburg

0622393023

Stuur een bericht via WhatsApp.

+31 6 16077868

© 2021 SCFS Rotterdam