GA JE MEE?

Kom bij ons team.

Mobirise
Full-TIme

Maak deel uit van ons team als havenevangelist.

In een haven zo groot als Rotterdam met een lengte van 50 km kunnen wij dit werk niet alleen maar met vrijwilligers doen. Hier hebben wij ook full-timers voor nodig. Wij zouden er makkelijk tien kunnen inzetten. Als u door God de roeping ervaart om dit werk samen met ons te doen horen wij graag van u.

Mobirise
Vrijwilliger

Bezoek de schepen als een vrijwilliger.

Vrijwilligers zijn meer dan welkom. Als u bijvoorbeeld graag zeelieden wilt bezoeken maar alleen s’avonds of in een weekend tijd hebt of u wilt graag part-time meewerken, dan kunt u contact met ons opnemen.

Mobirise
Stage lopen

Voor theologiestudenten.

Wij bieden de mogelijkheid aan studenten om voor meerdere weken of maanden bij ons stage te lopen. Als u hier interesse in hebt neem contact met ons op.

LOOP EEN DAGJE MEE

Als u graag een keer wilt ervaren wat wij doen, dan bent u meer dan welkom om een dag samen met een van onze havenevangelisten de schepen te bezoeken. Als u bijvoorbeeld graag zeelieden wilt bezoeken maar alleen ’avonds of in een weekend tijd hebt, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij nemen u ook graag tijdens onze gewone werktijden doordeweeks mee naar de havens.
Neem contact met ons op om een datum te prikken. Wij horen graag van u.

Mobirise

Kvk-nummer: 24489003

SCFS Rotterdam

Dwarsweg 40b
3181 HG Rozenburg

0622393023

Stuur een bericht via WhatsApp.

+31 6 16077868

© 2021 SCFS Rotterdam